10 Kasım 2011 Perşembe

Kabak Tatlısı

4 dilim balkabağı
Canderel toz tatlandırıcı (kabakların üstünü örtecek kadar)

HAZIRLANIŞI:

Soyulup doğranmış kabakları yıkayın. Kurumadan tencereye dizin. Her birinin üzerini kapatacak kadar Canderel toz tatlandırıcı serpin. Kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 45 dakika pişirin. Arada kontrol etmeyi unutmayın; suyunu tamamen çekerse 1-2 çorba kaşığı kadar su ekleyebilirsiniz.
Kabaklar yumuşayınca ateşten alın. Soğuduktan sonra servis yapın.

*tatlandırıcının markası önemli, splenda ve stevia gibi meyve şekeri bazlı tatlandırıcılar pişirilince acılaşabiliyorlar.

sadece protein+sebze günleri için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder