12 Ağustos 2011 Cuma

Krem Café

2,5 su bardağından biraz az light süt
2 tatlı kaşığı nescafe
3 yumurta
5 çorba kaşığı toz tatlandırıcı

HAZIRLANIŞI:

Bir tencerede ısıttığınız süte kahveyi koyup karıştırın. Bir kapta, yumurtalarla tatlandırıcıyı çırpın. Isıttığınız sütlü kahveyi, durmadan karıştırarak buraya dökün. Karışımı güveçlere veya ısıya dayanıklı küçük cam kaselere alın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında benmari usulü 20 dakika alttan pişirin. Üstü puding gibi bir katman haline gelince fırından alın, ılındıktan sonra buzdolabında bekletin. Soğuk servis yapın.

saf protein ve sebze + protein günlerine uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder